Levering
Leveringsforhold Leveringstid Fragt og Ekspeditionsgebyr Forsikring Transportskade Hvorfor høj fragt? Ikke på lager i kurv Køb af udsolgt vare
Vidste du, at du kan bestille varer her på vores hjemmeside og afhente det i kontorets og butikkens åbningstid?

Hent dine varer i vores butik

Med Click og Collect kan du nemt bestille dine varer online hjemmefra og afhente dem i vores butik i Odense.

Når du benytter dig af muligheden Afhent i butikken skal du IKKE betale fragt, men får samtidig glæde af de samme retur- og bytteregler, som ved alle andre leveringsmuligheder. Alle varer på vores hjemmeside er tilgængelige via Click og Collect og enkelte, større varer kan kun bestilles til afhentning i butikken.

Når du bruger Click og Collect kan du afhente det i kontorets OG butikkens åbningstid. (Når du har bestilt varer til afhentning, vil du modtage en mail, når varerne står klar til afhentning).

Sådan bruger du vores Click og Collect

1. Find dine varer og læg dem i kurven
  2. Gå til kassen og vælg om du ønsker at fortsætte som bruger eller som gæst
  3. Udfyld dine oplysninger og tryk videre
  4. Ved leveringsmuligheder vælger du den nederste mulighed, kaldet Afhent hos DPH
  5. Accepter betingelserne og betal for varerne
  6. Når dine varer er klar til afhentning sender vi dig en mail. OBS! Vær opmærksom på, at dette ikke er den samme mail, som din ordrebekræftelse!
  7. Hent din varer i kontoret eller butikkens åbningstid.

Har du spørgsmål til Click og Collect?

Vi hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål vedrørende afhentning i butikken. Du kan kontakte os på telefon eller e-mail:

📧 info@dph-trading.dk

Afhent varer på Løkkegravene 49, Odense N